Eladó egyedi kép fából.Unique wooden picture for SALE

Jelenleg az első három kép érhető el azonnal. A legutolsó rendelhető. Kettő háromszögekből készült, egy pedig téglalapokból.

 A képen látható fali dekoráció/kép, teljesen egyedi. Több, mint 25 fajta fából lettek elkészítve. Keresztben, és hosszában is  vágva lettek a fák annak érdekében, hogy minél több mintázat legyen látható a képen. A víztiszta epoxy gyanta felület olyan hatást kelt, mintha üveg felület lenne rajta. A keret hosszában elvágott akác, mely a fa természetes ívét megtartotta. A szép, egyedi keret is emeli az alkotás színvonalát. Méhviasz olajjal lett lekezelve, amely 7 nap után kikeményedik a fában és a felületén, és kihozza a fa természetes erezetét valamint teljesen óvja a fát a nedvességtől. Meleg, barátságos  hatást vált ki. Amennyiben ön szereti a fát, és szeretne valami olyat látni az otthonában, amit minden látogatója megcsodál, akkor ezt önnek nem szabad kihagynia.

Mérete : 52cm x 74cm x 2,5cm

Ára:
Kapcsolat: woodenathome@gmail.comThis individual wall decoration is made from 25 different tree varieties which has been cut crosswise and lengthwise too, so the more patterns it produces.
Using water clear epoxy resin making it look like as if it were a glass surface.
It also comes with a beautiful acacias wood frame, which will surely raise its standard.
Treated with beeswax oil so it cures in the wood and brings out its natural veins after 7 days and also protects against moisture, creating a cosy feeling.
So, if you love wood and would like to have a piece of wonder in your home that all your guests will admire, please contact me.

Size : 52cm x 74cm x 2,5cm

Price :
Contact: woodenathome@gmail.com
-------------------------------------------------------------------------------------------------------


--------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ezt a képet csak rendelésre.
Only order.

Eladó a képen látható dísz asztalkához hasonló kis szépség, amelynek részleteit itt lehet olvasni.Comments